Junior Finance Professional bij Dari

Organisatie

“Groei jij met ons mee?”. Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s die ons team van professionals komen versterken.

Elke dag verbinden wij specialistische kennis en kunde aan organisaties. Uitdagende financiële projecten van hoog niveau voor veeleisende opdrachtgevers waar jij je ervaring in kwijt kunt! Het ene moment verzorg je de financiële administratie bij een Gemeente , het andere moment help je een multinational bij de jaarafsluiting.

Functie

Als Junior Finance Professional ben je mede verantwoordelijk voor de correcte uitvoering van de financiële administratie. Je verklaart en analyseert allerhande kosten, assisteert bij budgettering en maand- en kwartaalrapportages en je bent in staat een eerste aanzet te maken voor het opstellen van de jaarrekening.

Daarnaast deel je je opgedane kennis met je Interim Finance collega’s , lever je een bijdrage aan het kennisnetwerk van onze groep en bouw je zelf ook een mooi relatienetwerk op.

Je treedt in dienst als ‘Interim Finance Professional ‘ bij Dari Financial Services onderdeel van CC Participaties en vanuit dat dienstverband ga je aan de slag op afgebakende projecten bij verschillende bedrijven. Je moet daarbij denken aan functies als: projectadministrateur, projectcontroller, (assistent) controller of business analist om maar een paar type opdrachten te noemen.

Bij Dari staat jouw loopbaan voorop en krijg je de kans om jouw carrière in te vullen middels uitdagende opdrachten bij top 200 bedrijven van Nederland zowel in de profit als in de non profit sector.

Functie-eisen

Wij verwachten van jou dat je:

· een met een diploma afgeronde HBO of WO opleiding bedrijfseconomie of accountancy hebt minimaal 1 jaar relevante werkervaring

· kennis van en ervaring met financiële pakketten zoals bijvoorbeeld SAP, Oracle, AFAS of Exact, maar ook pakketten als Power BI, Hyperion. Geen must maar wel een pré

· de bereidheid om te willen reizen naar de opdrachten

· een flexibele en professionele instelling

· en communicatief vaardig

· Omdat het merendeel van onze opdrachtgevers internationale bedrijven zijn, is het van belang dat je evengoed Engels als Nederlands spreekt.

Aanbod

Wij bieden jou een goed salaris met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Een leaseauto behoort tot de mogelijkheden.

Verder biedt Dari jou;

· een professionele en plezierige werkomgeving

· persoonlijke groei en coaching van ervaren specialisten

· een mooi aanbod met uitdagende projecten

· Interessante introductiedagen en gezellige bedrijfsuitjes!


Inlichtingen

Herman Everaers

[email protected]

070-3117690

Reageren Toch opzoek naar iets anders? Bekijk onze andere vacatures.

Contactpersoon

Vragen over de opdracht?

Delen